Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Back

Watertank stoepborden bestellen

Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19
Vanaf € 97,95

Met een watertank is uw bericht boodschap altijd te zien op de straten. Door het zware gewicht staat de watertank altijd goed op ze plek. De watertank is spatwaterdicht en bevat de watertank wielen om gemakkelijk te kunnen bewegen. Kies een Stoepborden met watertank die perfect past bij de grootte van uw poster. Bestel vandaag nog uw Stoepborden met watertank van iDrukker.nl. Bestel jouw Stoepborden met watertank nu bij iDrukker.nl. Stoepborden worden geleverd zonder posters, ben je opzoek naar posters voor jouw stoepborden, klik hier!.

  • Verkrijgbaar in 2 populaire maten
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Vaak gebruikt als reclamebord
  • Vergeet niet je poster apart te bestellen

Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw stoepborden met watertank rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

Toon alle aanleverspecificaties

Voor het opmaken van het bestand voor jouw stoepborden met watertank kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product:

Bekijk alle werktekeningen voor stoepborden met watertank

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

2 Kies je kleur

3 Hoeveel stuks wil je hebben?

Om je de best mogelijke prijs te garanderen wordt ons drukwerk in standaard aantallen aangeboden. Wil je een andere (hogere) oplage bestellen? Neem contact met ons op: bel ons op 088 - 437 85 00 of stuur ons een mail.

Aanbevolen 1 Weet je het niet zeker? Dit is de meest bestelde hoeveelheid door zakelijke klanten. 2 3 4
5 6 7 8 9 10

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

4 Kies de uiterlijke levertijd

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

Controleer jouw bestelling hieronder

Formaat:

Which colour would you prefer?:

Oplage:

Uiterlijke Levertijd:

Ga verder

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 10% KORTING

Profiteer van aanbiedingen en deals!

iDrukker.nl