USB Sticks

Een professioneel cadeautje waar je wat aan hebt!

Vorige
  • Trustpilot


Excellent

1.480

Total reviews


Kwaliteit is goed. Prijs is zeker in verhouding. Denken mee, hulpvaardig én snelle levering.

Ik ben uitermate tevreden over de snelheid en service.Het resultaat van de foto is erg mooi.Cadeau voor mijn dochter en die is er reuze blij mee.Zal zeker in de toekomst hier meer bestellen.

Ik bestel al een paar jaar verschillende producten van Drukzo. Heel blij mee. De website is duidelijk, servise team is hulpvol, bezorging is snel en altijd binnen verwachten tijd. Wat wil je nog meer?

Bij Drukzo is de klant koning! Top. De medewerkers zijn behulpzaam, vriendelijk, denken mee en zijn echt service gericht. Het eindresultaat was fantastisch en op tijd. Ik ben blij. Heb je een banner of een vlag nodig? Don 't hesitate: choose Drukzo!

Zo makkelijk om zelf iets grandioos te ontwerpen. Snelle levering, professionele uitstraling van je drukwerk. Stevig en netjes. En dat voor een superlage prijs. Zeer tevreden!!!

Geweldige service bij het plaatsen van een bestelling. Prima communicatie en volledige ontzorging voor mij als klant. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.


USB stick bedrukken, de keuze voor verbonden communicatie

Essentieel in de wereld van de computer is de USB stick. Dit is een extern opslagmedium voor het veilig en handzaam bewaren en vervoeren van bestanden. Ideaal voor gegevens die altijd toegankelijk en makkelijk te delen moeten zijn. Dit multimedia-accessoire wordt door zakenmensen en door het grote publiek gewaardeerd. Het beschermt en bewaart informatie en is door het kleine formaat makkelijk te vervoeren tijdens een reis. Neem het overal mee naar toe. Lichter dan een externe harde schijf en er is geen kabel nodig. Deze wireless USB vervangt eenvoudig schijven (dvd, cd) en diskettes en is een perfecte aanvulling op cloud services (of cloud computing). De USB is compatible met 2.0 en 3.0 USB poorten. Tot 10 keer snellere lees/schrijfsnelheid in combinatie met een 3.0 poort. Dankzij al deze voordelen is het niet verrassend om te zien dat USB sticks bedrukken een onmisbaar onderdeel is geworden in de relatiegeschenken en geschenken.

Waarom USB bedrukken?

Bedrukte USB sticks zijn het perfecte relatiegeschenk en geschikt als promotiemateriaal. Ze hebben vele voordelen:

- De USB sticks met logo hebben als eerste voordeel: hun prijs! Door de USB bij ons op iDrukker.nl te bestellen, profiteer je namelijk van concurrerende prijzen voor grote hoeveelheden, waardoor de kosten per eenheid aanzienlijk worden verlaagd. Heb je een ultra-strak budget? Kies promotionele USB sticks met een kleinere opslagruimte in GB (of gigabytes). Je promotiecampagnes zullen een positief return on investment hebben! De USB met logo is een hightech accessoires. Door de uitstekende printkwaliteit zal jouw logo voor een lange tijd zichtbaar zijn voor een zeer groot publiek. De promotiecampagnes zullen dus niet kortstondig zijn en het effectiviteit wordt vertienvoudigd. Door een USB stick met logo in een zak, een tas of een professionele aktetas te stoppen en ze zo tijdens een evenement of beurs extreem gemakkelijk te verspreiden zijn, zijn ze ideaal als goodies. Je deelt 3.000 stuks uit op een evenement en ze worden onderling uitgewisseld tussen collega's, partners en vrienden, waardoor je logo wordt verspreid onder een breed publiek en dus onder potentiële klanten.

Bedrukte USB sticks, een oplossing voor elke situatie

USB stick bedrukken met jouw logo kan zeer interessant zijn voor het samenstellen van een welkomstpakket voor werknemers, collega's en leden. Hiermee creëer je een sterk merk en een professionele uitstraling, terwijl je een ondersteuning biedt die niet alleen nuttig maar ook essentieel is. USB bedrukken is ook een manier om commerciële relaties met je klanten te versterken, door ze uit te delen tijdens evenementen of festiviteiten zoals het eindejaarsfeest, de verjaardag van uw klant of die van uw bedrijf maar ook bij de verkoop van producten of services. Door USB sticks met logo uit te delen op beurzen, conferenties, seminars of vergaderingen, kies je om een ​​blijvende stempel achter te laten in de hoofden van partners en potentiële klanten. Het is ook interessant om het uitwisselen van documenten, afbeeldingen, bestanden en andere informatie te vergemakkelijken en tegelijkertijd het publiek te bereiken met een tastbaar en duurzaam object. Wil je jouw logo permanent weergeven? Kies van voor graveren en zorg ervoor dat jouw logo voor altijd in het glas zit. Dankzij het afdrukken van jouw logo, met goed afgestemde kleuren en door een ruime keuze aan modellen, weet je zeker dat je het merkimago goed wordt weergegeven.

Op iDrukker.nl, ervaren met USB sticks bedrukken voor vele jaren, kan je veel verschillende modellen aan USB sticks vinden die voldoen aan je professionele behoeften. Dankzij de hoge kwaliteit van de productie en personalisatie van de USB sticks, zal de creatie altijd perfect representatief zijn voor uw identiteit. Ons team staat klaar om je te adviseren over de capaciteit, modellen en technische kenmerken voor het maken van je bestanden en visuals.

Onze beloften

  • Eenvoudig je bestanden uploaden
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Gegarandeerd op tijd geleverd

Dit is iDrukker.nl

  • Gratis verzending
  • Super eenvoudig online bestellen
  • Kies uit duizenden online ontwerpen

Kunnen we je helpen?

Bjorn help
iDrukker.nl