Het zijn drukke tijden bij onze bezorgdiensten. Help ze een handje door je decemberdrukwerk op tijd te bestellen. Wij wensen je alvast fijne dagen!

Prachtige spandoeken met een mooi wandframe, daar maak je indruk mee! Onze frames zijn robuust en gemaakt van aluminium en worden standaard geleverd inclusief spanelastieken en exclusief bouten & moeren. Je kan de frames zowel buiten als binnen gebruiken. Tip: Verfraai je kantoor met deze stoere frames en verwissel steeds je boodschap. Oja, en bij iDrukker.nl bestel je deze spandoeken met frame voor de goedkoopste prijs van Nederland!

  • Verkrijgbaar met handige ringen
  • Verkrijgbaar in windbestendig materiaal
  • Hoge kwaliteit Spandoeken met wandframes
  • Verkrijgbaar in elk formaat

Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw spandoeken met wandframes rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

  1. Voeg 5 mm afloop toe.
  2. Houd een veiligheidsmarge van 50 mm aan.
  3. Minimale resolutie is 150 dpi.
  4. Gebruik CMYK als kleurmodus.
  5. Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten.
Toon alle aanleverspecificaties

Voor het opmaken van het bestand voor jouw spandoeken met wandframes kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product:

Spandoek pdf Adobe indesign
Bekijk alle werktekeningen voor spandoeken met wandframes

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

Welk formaat frame wil je?

Hier kies je het formaat van je wandframe. Wij zorgen er voor dat je een spandoek met het juiste formaat en de bijpassende onderdelen geleverd krijgt. We leveren de volgende onderdelen: buizen, kniestukken, leuningdragers en koppelstukken (bij groot formaat). Het aantal onderdelen is afhangelijk van het formaat. Het spandoek zal aan iedere zijde 10 cm kleiner zijn dan het frame. Dus in totaal 20 cm.

Bereken

Vul hiernaast de breedte en hoogte van je frame in centimeters in, dan berekenen we automatisch het aantal vierkante meter van jouw frame. De minimale afmeting is 100 x 100 cm en maximaal 500 x 500 cm.

Kies het doek van je spandoek

Alle materialen worden afgewerkt met ringen om de 30 cm, zodat je jouw spandoek gemakkelijk in het frame kunt hangen met de bijgeleverde spanelastieken.

Standaard spandoek
Wind doorlatend: Gaatjesdoek

Standaard spandoek

Een spandoek van zeildoek wordt gemaakt van PVC-materiaal. Dit materiaal is erg stevig en zeer geschikt voor buitengebruik. Door de matte coating is de bedrukking helder en scherp. Meer informatie

Standaard spandoek

Wind doorlatend: Gaatjesdoek

Een MESH-doek kies je wanneer je spandoek op een locatie komt te hangen waar veel wind is. Door de open structuur vangt het spandoek zelf geen wind waardoor het perfect blijft hangen. Bekijk productsheet.

Wind doorlatend: Gaatjesdoek

Maak hierboven je keuze

We hebben de meest gekozen opties hierboven voor je neergezet. Maak hierboven je keuze om verder te gaan.

Kies de uiterlijke levertijd

Deze oplage komt het meeste in de buurt van je keuze

Controleer jouw bestelling hieronder

Omvang:

Materiaal:

Uiterlijke Levertijd:

Ga verder
iDrukker.nl