Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.

Schrijfblokken

Bedrukte schrijf- en notitieblokken met jouw logo of tekst.

trustpilot

Notitieblok bedrukken als promotie voor jouw bedrijf

Schrijfblokken bedrukken is een van de beste manieren om bestaande marketingmiddelen aan te vullen. Gewone schrijfblokken zijn handig, maar een schrijfblok met logo zorgt ervoor dat jouw doelgroep altijd aantekeningen maakt met jouw merk in gedachten! Met de juiste printtechniek kan een notitieblok dienen als een soort miniatuur billboard. Zo wordt jouw boodschap weken – soms zelfs maandenlang gezien.

Een notitieblok bedrukken niet alleen goedkoop, het is ook een product dat iedereen op het werk kan gebruiken. Met goede kwaliteit papier en een mooie print zijn schrijfblokken een effectief promotiemiddel. Ze zijn ideaal om jouw merk visueel te versterken en je kunt ze gemakkelijk uitdelen. Geef ze mee aan het personeel, samen met een pen en agenda, en laat ze dienen als relatiegeschenk. Super handig voor belangrijke bestaande klanten of juist toekomstige fans van jouw merk.

Notitieboekje bedrukken – wat zijn de voordelen?

Een voordeel van dit product is dat het de bekendheid van jouw merk lokaal erg kan versterken. Denk aan:

- Blijvende exposure bieden: iedere keer dat de ontvanger een pen oppakt en een aantekening maakt, ziet hij jouw logo. Niet veel promotiemiddelen worden zo vaak gebruikt en opgemerkt voor zo’n kleine investering.

- Aanwakkeren van wederkerigheid: ondanks dat schrijfblokken bedrukken geen grote investering is, kan de return on investment groot zijn. Iedereen houdt van cadeautjes en weggevertjes. Op deze manier helpen ze aan het onderhouden van de relatie met je klanten.

- Praktisch en bruikbaar: iedere bladzijde van het papier is bruikbaar voor jouw klant. Een schrijfblok met logo is iets dat iedereen kan waarderen: handige promotie en bruikbaar voor het bijhouden ideeën of aantekeningen tijdens een meeting.

- Naamsbekendheid vergroten: een notitieboekje bedrukken met logo betekent dat jouw tekst, logo en boodschap overal te zien zijn. Laat de omslag full colour bedrukken met onze beste kwaliteit drukwerk. Er is genoeg ruimte voor creativiteit met bedrukte notitieboekjes!

Schrijfblokken bedrukken als promotiemiddel

Met al deze voordelen vraag je je af: waarom zou ik een notitieblok bedrukken? Een betere vraag: waarom niet? Een vertegenwoordiger van jouw merk kan ze overal mee naartoe nemen, omdat het compacte en gemakkelijk meeneembare producten zijn steek je hem zo in je tas. Het is een leuk alternatief op bijvoorbeeld een kalender.
Geef ze bijvoorbeeld mee op een bedrijfsevenement, samen met een agenda of kalender met eigen teksten. Zo blijft jouw merk beter in gedachten dan die van concurrenten! Veel bedrijven laten een notitieblok bedrukken om bij de mensen te blijven die zij willen bereiken. Zo’n aandenken gooit men niet weg, een visitekaartje misschien wel. Je kunt de schrijfblokken ook gebruiken als beloning. Geef ze bijvoorbeeld aan een klant als ze jouw bedrijf of service hebben aangeraden bij een vriend.
Je kunt ook een notitieboekje bedrukken voor enen speciale relatie. Een belangrijke klant binnengehaald? Dan blijf je top of mind als jouw logo op het bureau te vinden is! Laat deze partners weten dat ze een goede keuze hebben gemaakt met een bedrijf dat haar zaken, afspraken en aantekeningen serieus neemt!

Schrijfblok met logo van goede kwaliteit

Hoe je deze producten ook inzet, het is belangrijk om altijd aan kwaliteit te denken. Lage kwaliteit producten zullen je geen hoge kwaliteit relaties opleveren. Een notitieblok bedrukken kan tegen een lage prijs, maar een hoge kwaliteit is ook belangrijk.

Bij iDrukker.nl focussen we op kwaliteit. Je wilt immers niet een notitieboekje bedrukken voor jouw relaties dat er niet mooi uit komt te zien! Jouw eindproduct komt er net en professioneel uit te zien dankzij onze hoge kwaliteit materiaal en beschikbare designs. Zo kun je jouw design helemaal maken zoals jij dat wilt! Dat zorgt voor de beste, blijvende indruk bij jouw relaties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

iDrukker.nl