De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Roll-up banners bedrukken

Opvallende promotie op elk evenement.

Maximaliseer
jouw aanwezigheid

Verbeter jouw beursstand met een pop up banner, roll-up banner en beursmateriaal.

Bekijk het assortiment
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Rollerbanners en hun voordelen

Dit is waarom je een roll-up banner nodig hebt

Een roll-up banner kent vele namen: rolbanner, rollup banner en roll banner. Allemaal heel geschikt voor promotie en reclame. Een roll-up banner rol je uit en is een goede mogelijkheid om te adverteren voor jouw bedrijf. Wanneer je klaar bent, rol je hem weer in en neem je hem in de meegeleverde draagtas mee naar huis, waar je hem compact opbergt voor het volgende event.

Simpel maar effectief; een rolbanner wordt gedesigned om zo praktisch mogelijk te zijn. Goede promotie voor een opkomend event of als branding van jouw merk, de mogelijkheden zijn groots. Bij iDrukker.nl geven we je de uitleg en helpen we je met de juiste roll up banner bestellen!

Rollerbanners en hun voordelen

Het grootste voordeel van een rollup banner als mogelijkheid om te adverteren is dat het opvalt als promotie. Met het juiste design is een roll banner informatief en trekt hij de aandacht. Zonder te veel tekst laat deze de informatie duidelijk en strak overkomen. Wil je deze banners met veel impact bedrukken? Houd het ontwerp dan simpel! Levendige kleuren en gevatte teksten trekken een stuk meer aandacht en op die manier onthouden meer mensen jouw boodschap. Natuurlijk is jouw logo op een goede plek altijd een aanrader.
Een ander voordeel van een roll-up banner is dat ze lang mee gaan. Een rolbanner van goede kwaliteit kan keer op keer gebruikt worden, waardoor het aantrekkelijk is om mee te adverteren. Na het gebruik rol je de banner snel op en neem je hem mee naar het volgende gebruik. Als je de banner zo vaak mogelijk wilt gebruiken, kies dan materiaal van een hoge kwaliteit en een tijdloos ontworpen design.
Rollup banners zijn ook gemakkelijk op te zetten. Het is ideaal als promotie voor evenementen. Zo ziet jouw stand er binnen een paar minuten verzorgd uit! Nog een voordeel is dat het publiciteit is die niet veel ruimte inneemt. Een roll banner kun je ook kwijt in krappe ruimtes, waardoor deze nog veelzijdiger is.

Rollup banner optimaal benutten

De beste manier om een roll banner te gebruiken is als opvallende advertentie voor jouw bedrijf. Als publiciteit bij een tentoonstelling of om de aandacht te trekken in jouw omgeving, een roll-up banner is uitstekende reclame die de aandacht trekt.
Veel bedrijven nemen hun banners mee naar beurzen, die ervoor zorgt dat hun organisatie er professioneel uitziet. Met de juiste tekst en plaatsing ben je altijd voorbereid op groot publiek. Rolbanners zijn bijvoorbeeld handig te plaatsen bij:
Evenementen
Tentoonstellingen
Beursstands
Promotionele feesten
Netwerkgelegenheden

Het belangrijkste voor een rolbanner is een goed design, dat de juiste uitstraling heeft en het juiste publiek trekt. De beste manier hiervoor is het gebruik van duidelijke tekst en overzichtelijke beelden. Pas dan haal je de maximale naamsbekendheid uit je communicatie.

Bestel een roll banner van goede kwaliteit

Een goede indruk vraagt om goede kwaliteit. Een rollup banner kan zomaar de eerste indruk zijn en daarmee de kans om het publiek te overtuigen van jouw bedrijf. De goedkoopste roll banner kan pixelig worden, waardoor tekst moeilijker te lezen is. Niet professioneel!
Bij iDrukker.nl maken we alleen gebruik van hoge kwaliteit materiaal, zodat we roll-up banners verkopen die robuust zijn en zo lang mogelijk mee gaan. Kies zelf het soort doek en het juiste frame. Zo maken we samen een product dat precies past! Bij iDrukker.nl kun je makkelijk een roll up banner bestellen.