De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Reclame drukwerk

Eenvoudig zelf
Reclame Maken

Jouw bedrijf promoten doe je natuurlijk lekker zelf met promotioneel drukwerk. Kies een product en ga aan de slag!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Daarom kies je iDrukker.nl.

 • Veel tevreden klanten

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Lage prijzen

 • Altijd persoonlijke hulp

Veilig en vertrouwd

 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__
 • Veilig en __vertrouwd__

Breng jouw merk onder de aandacht met promotiemateriaal

Vandaag de dag heb je als ondernemer keuze genoeg uit reclamemateriaal. Vooral online zijn de mogelijkheden eindeloos. Van social media tot online marketingcampagnes, bedrijven creëren vooral met advertenties een dure manier om als merk op te vallen tussen de concurrentie. Hoe vaker we ons online bevinden des te minder lijken we ons te beseffen dat traditionele marketing ook nog steeds bestaat. Sterker nog, de meest effectieve marketingcampagnes hebben nog steeds baat bij traditionele reclame. Promotiemateriaal voor jouw bedrijf is de manier om op te vallen. De juiste promotieartikelen bedrukken met jouw logo kunnen zowel jouw off- als online zichtbaarheid vergroten. We helpen je graag aan herkenbare en kostenbesparende promotie!

De voordelen van promotiemateriaal voor jouw merk

Promotiemateriaal is er in allerlei soorten en maten en tal van productsoorten. Denk aan kleine artikelen als pennen of buttons tot aan gepersonaliseerde campingartikelen. Voor alles wat wils. Dat betekent dat je heel gericht promotie kan maken voor een specifieke doelgroep. Wat je ook kiest, alle promotionele producten dragen bij aan een mooie indruk voor jouw bedrijf. Een online advertentie of social media post is vaak snel vergeten, terwijl reclamemateriaal veel moeilijker is om te negeren. Klanten zien jouw merk elke keer als ze een pen pakken of hun kalender openen. Bijkomend voordeel is dat klanten jouw merk meenemen. Denk aan brochures, usb sticks en tassen. Of wat dacht je van een sticker op de bedrijfsauto. Promotieartikelen bedrukken met jouw logo gaat verder dan je denkt!

Reclamemateriaal helpt je bij het bouwen van je merk imago. Daarnaast helpt het je ook om een relatie op te bouwen met je klanten, tegen een aanzienlijk lage prijs. Laat die dure digitale marketing strategieën achterwege en concentreer je op goedkoop promotiemateriaal, iets wat je in verhouding meer zal opleveren. Doordat je gratis iets van waarde weg geeft bouw je continue aan een positieve band met jouw klanten. Dat is pas waardevol! Onderzoek wijst uit dat promotiemateriaal iemand tot 6 keer meer waardevoller kan laten voelen, in vergelijking tot bijvoorbeeld andere marketing middelen zoals web. Omdat de producten van hoge kwaliteit zijn en met name bruikbaar, zorgt dit ervoor dat je klant keer op keer terug zal komen bij jouw bedrijf. Met reclamemateriaal zullen ook jouw werknemers constant herinnerd worden aan de voordelen van werken bij jouw bedrijf.

Reclamemateriaal, waar kan je het voor gebruiken?

Er zijn genoeg manieren om promotieartikelen in te zetten voor jouw zichtbaarheid. Als je reclamemateriaal hoort dan denk je waarschijnlijk al snel aan flyers, posters, mokken of pennen. In werkelijkheid zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kunt heel veel promotieartikelen met logo laten bedrukken. Of wat dacht je van je slogan of andere bedrijfsuitingen. Noem het op en je kan het printen. Sterker nog, je kunt zelfs heel gericht delen van jouw doelgroep aanspreken met specifieke promotiematerialen.

Stel, jouw bedrijf draait om praktische zaken. Dat vraagt om alledaagse praktische producten zoals:

- Pennen
- Waterflesjes
- Mokken
- (Rug)tassen
- Boekenleggers
- Kerstzegels
- Naamkaartjes

Als jouw klanten deze producten dagelijks gebruiken of dragen dan zullen ze automatisch reclame maken voor jouw merk. Jouw bereikbaarheid en zichtbaarheid gaat omhoog! Het hoeft natuurlijk niet altijd zakelijk te zijn. Promotieartikelen kunnen naast waardevol ook heel leuk zijn. Deel ze uit en verspreid ze. Als iedereen op een beurs of evenement pennen uitdeelt dan spring je er pas echt tussen uit als je mini speakers uitdeelt. Belangrijk is dat de producten in het dagelijkse leven van jouw klanten staan. Alledaagse producten zoals kalenders, rekenmachines en opladers voor mobile telefoons kunnen helpen om jouw merk uit te dragen. Een reminder aan jouw merk zal uiteindelijk leiden tot een herkenning en misschien zelf tot een aankoop!

Promotiemateriaal bedrukken: kwaliteit voorop!

Hoe je jouw reclamemateriaal ook wilt gebruiken, let erop dat de kwaliteit hoog is. Want zo zullen jouw klanten naar jou kijken. Als jij iets van waarde mee geeft aan je klant, dan verwacht de klant dit ook terug. Bij Drukzo maken we gebruik van hoge kwaliteit promotiemateriaal om jouw logo en bedrijfsnaam te laten opvallen bij jouw klanten. Promotieartikelen voor kantoor als pennen en rekenmachines tot aan leuke gadgets als powerbanks. Of gesegmenteerd voor jouw specifieke doelgroep; wat dacht je van een festival? Banners, zonnebrillen en polsbandjes kunnen niet ontbreken. Jouw merk zal er sowieso tussenuit springen met onze keuze uit ruim 5000 promotionele artikelen!