De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Posters bedrukken

Maak indruk op iedereen met een poster aan de muur. Of het nu gaat om een reclame, evenement of kantoorinrichting, wij hebben het voor je.

  • Levering op volgende dag beschikbaar
  • Perfect voor binnen & buiten gebruik
  • Beste prijs in Nederland

100 Standaard posters nu voor € 36,45

100 A2 Posters, 135gsm posterpapier

Heb je haast?

Bekijk onze snelste levering

Posters drukken

Ontwerp het Zelf!

Jouw gloednieuwe ontwerp razendsnel klaar dankzij onze collectie van +100.000 unieke design templates.

Ontwerp nu
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Daarom kies je iDrukker.nl.

  • Veel tevreden klanten

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Lage prijzen

  • Altijd persoonlijke hulp

Poster drukken: Hoge kwaliteit drukwerk voor het promoten van jouw merk

Wat zijn posters?

Posters zijn enorm veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken als promotiemiddel. Met posters kan je:

  • Je logo en merk verspreiden en daardoor jouw merkbekendheid vergroten
  • Je producten en diensten highlighten door hun beschikbaarheid aan te tonen
  • Verschillende vormen en formaten gebruiken en daarmee je klanten op visueel gebied aanspreken. De beschikbare maten zijn A0, A1, A2, A3, A4, B1, B2 en Abri posters. Klik op het formaat waar je geïnteresseerd in bent voor meer informatie!

Wat zijn...

-Standaard Posters: Meest voorkomende soort poster; erg kosten-efficiënt en perfect voor binnengebruik.
-Blueback Posters: Deze posters hebben een blauwe achterkant, waardoor het maar op 1 kant bedrukt kan worden. De blauwe achterkant voorkomt dat andere kleuren doorschijnen. Dit maakt het perfect om op poster muren of billboards te hangen.
-Waterbestendige Posters: Ideaal als buiten promotiemateriaal. Het papier is extra stevig en heeft een waterbestendige afwerking, waardoor jouw posters gerust in de regen kunnen hangen.
-Dubbelzijdige Posters: Deze posters kunnen op beide zijdes bedrukt worden, wat het perfect maakt voor winkelramen. Hiermee kan je je ontwerp van buiten én binnen zien.

-Neon Posters: Deze posters zijn lekker opvallend door de felle kleuren. Je ontwerp kan alleen in het zwart op deze posters van 80 gram gedrukt worden. De achtergrond heeft een neon kleur naar keuze.
-Zelfklevende Posters: Deze posters zijn makkelijk op te hangen dankzij de zelfklevende achterkant. Als je poster niet goed hangt kan je hem er gemakkelijk weer af halen en opnieuw opplakken. Let er wel op dat je het op een platte en droge ondergrond plakt.
-Foto Posters: Hoge kwaliteit posters om jouw foto's in iets opvallends om te toveren. Deze posters worden op speciaal papier met intense kleuren gedrukt, om jouw foto's extra op te laten vallen.
-Tuin Canvas Posters: Gepersonaliseerde tuin decoratie. Deze posters worden UV-bedrukt op banner materiaal dat waterbestendig is en zijn kleuren langdurig behoudt (zelfs na wat zon). De poster heeft een strakke 2cm lijst van hout.

Waarom je posters moet gebruiken

Posters zijn een goedkope en effectieve oplossing om jouw bericht de wereld in te gooien. Als het neerkomt op adverteren en je merk neerzetten, is een goede poster op de juiste locatie, waar veel mensen het kunnen zien, erg belangrijk. Voor veel bedrijven is het drukken en verspreiden van posters een kosten-efficiënte en effectieve manier om hun merk bekend te maken. Een goed ontworpen poster laat zien dat jouw merk kwaliteit voorop stelt, wat mensen nieuwsgierig zal maken.

Creëer je eigen posters

Of het nou binnen of buiten gebruikt wordt, posters kunnen jouw merk bekendmaken aan massa's mensen op een pakkende manier. Ongeacht de vorm, kleur of formaat, posters zijn een makkelijk en effectief marketing middel. Het belangrijkste bij het ontwerpen van je eigen posters is dat kwaliteit voorop komt. Bij iDrukker.nl heb je veel verschillende opties en mogelijkheden, zodat je posters kan maken die perfect bij je merk passen.

Neem een kijkje rond op deze pagina en maak een keuze uit de verschillende soorten posters die wij aanbieden. Plaats vervolgens je bestelling, upload je ontwerp na het betalen, en wij zorgen ervoor dat jij jouw posters met de hoogste kwaliteit binnen krijgt. Kom je er niet helemaal uit? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag met alle vragen die je hebt.