Bedruk jouw Basic polo's bij iDrukker.nl voor een nette look. Al vanaf één stuk leverbaar, geheel naar jouw stijl. Kies uit 6 verschillende kleuren en laat iedereen kennismaken met jouw merk. Perfect voor promotie op events, festivals en beurzen. Bekijk hier een maattabel.

  • 170 grams kwaliteit
  • Mannen modellen
  • PMS of full colour bedrukt
  • Perfect als promotiemateriaal
  • 100% katoen

Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw basic polo's rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

  1. Lever een vector-bestand aan.
  2. Zorg voor een minimale lettergrootte van 7 pt.
  3. Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
  4. Controleer jouw ontwerp op transparanties/overprint.
  5. Afloop is niet nodig.
Toon alle aanleverspecificaties

Voor het opmaken van het bestand voor jouw basic polo's kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product:

Textiel klein borst (10 x 10 cm) pdf Adobe indesign
Textiel groot (30 x 35 cm) pdf Adobe indesign
Bekijk alle werktekeningen voor basic polo's

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

Kies waar je de bedrukking wilt wis selectie

Selecteer een oplage wis selectie

LET OP! De prijs wordt weergegeven per ontwerp. Heb je meerdere ontwerpen? Voeg dan meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je ontwerp per artikel.

Deze oplage komt het meeste in de buurt van je keuze

Andere oplage nodig? stuur ons een email.

Verdeel hieronder het aantal stuks wat je gekozen hebt.

MaatAantal stuks

Bevestig maten en aantal

Uit hoeveel kleuren bestaat jouw ontwerp? wis selectie

Maak hier een keuze op basis van het aantal kleuren dat jouw ontwerp of logo bevat. Het is altijd mogelijk om jouw ontwerp full colour (digitaal) te laten bedrukken, maar wil je een hogere oplage bestellen en bestaat jouw design uit 1, 2, 3 of 4 egale kleuren (zonder verloop) dan is het vaak voordeliger om te kiezen voor de zeefdruk techniek.

1 kleur (zeefdruk) - Meer informatie € 47,95
1 kleur (zeefdruk)

1 kleur (zeefdruk)

Jouw ontwerp of logo bevat niet meer dan 1 egale kleur. Als jouw ontwerp meer dan 1 kleur bevat, of jouw kleur heeft een verloop, dan is het niet mogelijk om voor deze optie te kiezen. Als je kiest voor 1 kleur (zeefdruk) dan dien je jouw ontwerp als vector en bij voorkeur met PMS solid kleuren aan te leveren.

2 kleuren (zeefdruk) - Meer informatie € 87,95
2 kleuren (zeefdruk)

2 kleuren (zeefdruk)

Jouw ontwerp of logo bevat niet meer dan 2 egale kleuren. Als jouw ontwerp meer dan 2 kleuren bevat, of jouw kleur heeft een verloop, dan is het niet mogelijk om voor deze optie te kiezen. Als je kiest voor 2 kleuren (zeefdruk) dan dien je jouw ontwerp als vector en bij voorkeur met PMS solid kleuren aan te leveren.

3 kleuren (zeefdruk) - Meer informatie € 127,95
3 kleuren (zeefdruk)

3 kleuren (zeefdruk)

Jouw ontwerp of logo bevat niet meer dan 3 egale kleuren. Als jouw ontwerp meer dan 3 kleuren bevat, of jouw kleur heeft een verloop, dan is het niet mogelijk om voor deze optie te kiezen. Als je kiest voor 3 kleuren (zeefdruk) dan dien je jouw ontwerp als vector en bij voorkeur met PMS solid kleuren aan te leveren.

4 kleuren (zeefdruk) - Meer informatie € 168,95
4 kleuren (zeefdruk)

4 kleuren (zeefdruk)

Jouw ontwerp of logo bevat niet meer dan 4 egale kleuren. Als jouw ontwerp meer dan 4 kleuren bevat, of jouw kleur heeft een verloop, dan is het niet mogelijk om voor deze optie te kiezen. Als je kiest voor 4 kleuren (zeefdruk) dan dien je jouw ontwerp als vector en bij voorkeur met PMS solid kleuren aan te leveren.

Full colour (digitaal) - Meer informatie € 15,95
Full colour (digitaal)

Full colour (digitaal)

Het maakt niet uit, uit hoeveel kleuren jouw ontwerp of logo bestaat, het is altijd mogelijk om te kiezen voor de digitale bedrukking. Houd er rekening mee dat de inkt bij digitale productie meer in de stof trekt. Dit zorgt ervoor dat de structuur van de stof zichtbaar blijft. Bij zeedruk productie ligt de inkt meer op de stof. Als je kiest voor full colour (digitaal) dan kan je jouw bestand aanleveren met CMYK-kleuren.

Borduren (1-4 kleuren)
Borduren (1-4 kleuren)

Borduren (1-4 kleuren)

Jouw ontwerp of logo bevat niet meer dan 4 egale kleuren. Als jouw ontwerp meer dan 4 kleuren bevat, of jouw kleur heeft een verloop, dan is het niet mogelijk om voor deze optie te kiezen. Als je kiest voor borduren dan dien je jouw ontwerp als vector en bij voorkeur met PMS solid kleuren aan te leveren.

Kies de uiterlijke levertijd wis selectie

vrijdag 20 oktober
€ 20,95
dinsdag 24 oktober
€ 15,95

Deze oplage komt het meeste in de buurt van je keuze

Om de bezorgdatum te kunnen garanderen is het belangrijk dat we jouw goedgekeurde bestanden en betaling binnen hebben voor dinsdag 17 oktober 11:30.

Bestanden aanleveren, hoe werkt dat?

Bij ons hoef je je nooit druk te maken om je bestanden. Na het plaatsen van je bestelling kan je gemakkelijk je bestanden aanleveren. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw ontwerp druk-klaar wordt gemaakt. We gaan pas produceren als jij helemaal tevreden bent. Om jouw bezorgdatum te kunnen garanderen is het belangrijk dat we jouw goedgekeurde bestanden en betaling binnen hebben voor dinsdag 17 oktober 11:30.

Kies je product

Veilige betaling

Upload je bestanden

Controleer jouw bestelling hieronder

Kleuren: Red Bekijk werktekeningen

Drukpositie: Borst

Oplage: 1

Bedrukking: Full colour (digitaal)

Uiterlijke Levertijd: Vijf werkdagen

Beste prijs:
€ 15,95 excl. btw
iDrukker.nl