Bedruk jouw Basic polo's bij iDrukker.nl voor een nette look. Al vanaf één stuk leverbaar, geheel naar jouw stijl. Kies uit 6 verschillende kleuren en laat iedereen kennismaken met jouw merk. Perfect voor promotie op events, festivals en beurzen. Bekijk hier een maattabel.

  • 170 grams kwaliteit
  • Mannen modellen
  • PMS of full colour bedrukt
  • Perfect als promotiemateriaal
  • 100% katoen

Houd bij het opmaken van het bestand voor jouw basic polo's rekening met de volgende aanleverspecificaties. Klik op een instructie voor meer informatie.

  1. Lever een vector-bestand aan.
  2. Zorg voor een minimale lettergrootte van 7 pt.
  3. Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.
  4. Controleer jouw ontwerp op transparanties/overprint.
  5. Afloop is niet nodig.
Toon alle aanleverspecificaties

Voor het opmaken van het bestand voor jouw basic polo's kun je gebruik maken van onze handige werktekeningen. Hieronder vind je de meest gebruikte werktekeningen voor dit product:

Textiel klein borst (10 x 10 cm) pdf Adobe indesign
Textiel groot (30 x 35 cm) pdf Adobe indesign
Bekijk alle werktekeningen voor basic polo's

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

Kies waar je de bedrukking wilt wis selectie

Selecteer een oplage wis selectie

De prijs wordt weergegeven per design. Voor meerdere designs voeg je meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je de verschillende designs per artikel.

Deze oplage komt het meeste in de buurt van je keuze

Andere oplage nodig? stuur ons een email.

Verdeel hieronder het aantal stuks wat je gekozen hebt.

MaatAantal stuks

Bevestig maten en aantal

Uit hoeveel kleuren bestaat jouw ontwerp? wis selectie

Maak hier een keuze op basis van het aantal kleuren dat jouw ontwerp of logo bevat. Het is altijd mogelijk om jouw ontwerp full colour (digitaal) te laten bedrukken, maar wil je een hogere oplage bestellen en bestaat jouw design uit 1, 2, 3 of 4 egale kleuren (zonder verloop) dan is het vaak voordeliger om te kiezen voor de zeefdruk techniek.

1 kleur (zeefdruk) - Meer informatie € 47,95
1 kleur (zeefdruk)

1 kleur (zeefdruk)

Jouw ontwerp of logo bevat niet meer dan 1 egale kleur. Als jouw ontwerp meer dan 1 kleur bevat, of jouw kleur heeft een verloop, dan is het niet mogelijk om voor deze optie te kiezen. Als je kiest voor 1 kleur (zeefdruk) dan dien je jouw ontwerp als vector en bij voorkeur met PMS solid kleuren aan te leveren.

2 kleuren (zeefdruk) - Meer informatie € 87,95
2 kleuren (zeefdruk)

2 kleuren (zeefdruk)

Jouw ontwerp of logo bevat niet meer dan 2 egale kleuren. Als jouw ontwerp meer dan 2 kleuren bevat, of jouw kleur heeft een verloop, dan is het niet mogelijk om voor deze optie te kiezen. Als je kiest voor 2 kleuren (zeefdruk) dan dien je jouw ontwerp als vector en bij voorkeur met PMS solid kleuren aan te leveren.

3 kleuren (zeefdruk) - Meer informatie € 127,95
3 kleuren (zeefdruk)

3 kleuren (zeefdruk)

Jouw ontwerp of logo bevat niet meer dan 3 egale kleuren. Als jouw ontwerp meer dan 3 kleuren bevat, of jouw kleur heeft een verloop, dan is het niet mogelijk om voor deze optie te kiezen. Als je kiest voor 3 kleuren (zeefdruk) dan dien je jouw ontwerp als vector en bij voorkeur met PMS solid kleuren aan te leveren.

4 kleuren (zeefdruk) - Meer informatie € 168,95
4 kleuren (zeefdruk)

4 kleuren (zeefdruk)

Jouw ontwerp of logo bevat niet meer dan 4 egale kleuren. Als jouw ontwerp meer dan 4 kleuren bevat, of jouw kleur heeft een verloop, dan is het niet mogelijk om voor deze optie te kiezen. Als je kiest voor 4 kleuren (zeefdruk) dan dien je jouw ontwerp als vector en bij voorkeur met PMS solid kleuren aan te leveren.

Full colour (digitaal) - Meer informatie € 15,95
Full colour (digitaal)

Full colour (digitaal)

Het maakt niet uit, uit hoeveel kleuren jouw ontwerp of logo bestaat, het is altijd mogelijk om te kiezen voor de digitale bedrukking. Houd er rekening mee dat de inkt bij digitale productie meer in de stof trekt. Dit zorgt ervoor dat de structuur van de stof zichtbaar blijft. Bij zeedruk productie ligt de inkt meer op de stof. Als je kiest voor full colour (digitaal) dan kan je jouw bestand aanleveren met CMYK-kleuren.

Borduren (1-4 kleuren)
Borduren (1-4 kleuren)

Borduren (1-4 kleuren)

Jouw ontwerp of logo bevat niet meer dan 4 egale kleuren. Als jouw ontwerp meer dan 4 kleuren bevat, of jouw kleur heeft een verloop, dan is het niet mogelijk om voor deze optie te kiezen. Als je kiest voor borduren dan dien je jouw ontwerp als vector en bij voorkeur met PMS solid kleuren aan te leveren.

Kies de levertijd wis selectie

Standaard
Bezorgd Uiterlijk donderdag 24 augustus € 20,95
Budget
Bezorgd Uiterlijk zaterdag 26 augustus € 15,95

Deze oplage komt het meeste in de buurt van je keuze

Controleer jouw bestelling hieronder

Kleuren: Red Bekijk werktekeningen

Drukpositie: Borst

Oplage: 1

Bedrukking: Full colour (digitaal)

Levertijd: Vijf werkdagen

Bestanden aanleveren, hoe werkt dat?

Bij ons heb je nooit zorgen over je bestand. Na afloop van je bestelling lever je jouw bestanden gemakkelijk bij ons aan. Ons professionele team zorgt ervoor dat jouw bestand altijd perfect in orde is en jouw bestelling gaat pas in productie als jij super tevreden bent. Let er wel op dat we jouw correcte bestanden en betaling voor het uiterlijke aanlevermoment van maandag 21 augustus 11:30 moeten ontvangen om jouw levering te kunnen garanderen.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.


Note: Let op, op zaterdag levert de bezorgdienst niet bij bedrijven.

Beste prijs:
€ 15,95 excl. btw
iDrukker.nl