Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.

Jute tassen

Eco-vriendelijke jute tassen voor langdurige promotie!

Vorige
trustpilot

Een jute tas bedrukken met jouw design

De mogelijkheid om als bedrijf je bedrijfslogo of bedrijfsnaam bij je doelgroep te krijgen wordt steeds groter. Jouw naamsbekendheid kun je op allerlei manieren boosten, waaronder bijvoorbeeld jute draagtassen en jute shoppers. Kleding en accessoires waren altijd al te bedrukken en borduren, maar een zeefdruk of digitale druk kun je op steeds meer artikelen kwijt. Een jute tas bedrukken is super toegankelijk en door de natuurlijke materialen een geweldige mogelijkheid om een groen tintje aan jouw promotie te geven. Een tas van jute werd vroeger gebruikt om bijvoorbeeld koffie in te verschepen. Tegenwoordig zijn de grote zakken ook beschikbaar als tas en bieden wij een complete collectie aan, waarmee je jouw reclame en marketing een originele twist kunt geven. Jute bedrukken is up and coming, dus bestel jouw jute draagtassen nog snel voordat de concurrentie ermee begint!

Jute bedrukken: hier doe je het voor!

Een jute tas bedrukken is interessant voor alle bedrijven. Van grote tot kleine bedrijven, doordat stylish zakken al vanaf één stuk te bestellen zijn, zijn de voor iedereen toegankelijk. Het geeft een hele unieke look en feel; iets heel anders dan bijvoorbeeld een tas die van katoen gemaakt is. Jute bedrukken draagt bij aan jouw brand endorsement. Als je een groenteboer bent of in andere gezonde dingen bent gespecialiseerd, moet je deze gezonde stijl doorvoeren in jouw promotie. Daarbij draagt iets zoals een jute boodschappentas bedrukken aan mee. Veel beter voor het milieu en een veel milieubewustere look en feel. Je wilt natuurlijk geen communicatie inzetten die niet bij jouw merk past. Of je jouw jute tas onbedrukt of bedrukt wilt bestellen is natuurlijk aan jou. Beide opties zijn mogelijk, want iDrukker.nl is dé jute tassen groothandel op internet.

Deze tassen stop je zonder moeite vol met al jouw spullen en kun je door het handige formaat gemakkelijk pakken en uitpakken. Het materiaal is erg stevig en gaat lang mee, waardoor een jute tas bedrukken typisch zo’n voorbeeld is van promotie die ook in de toekomst blijft lonen. Je kunt deze bovendien helemaal naar jouw voorkeur aanpassen, omdat het bedrukken van deze producten in twee druktechnieken kan: full colour of zeefdruk. Of je jouw bedrijfslogo nu in één tot vier of wel vijfhonderd kleuren hebt, onze inkt zorgt ervoor dat adverteren met tassen wel heel gemakkelijk wordt.

Jute draagtassen gebruik je voor van alles!

Het leuke aan dit materiaal is dat je de tassen altijd kunt meenemen. Als er veel spullen mee moeten, is het altijd handig een een grote, jute boodschappentas te pakken. Twijfel je of je zoveel ruimte nodig hebt? Dan vouw je hem natuurlijk gemakkelijk op. Eindeloos shoppen als je hem nodig hebt maar heel compact opvouwen als je hem niet nodig hebt. Dat is pas promotie waar je blij van wordt! Je kunt deze items inzetten ten behoeve van jouw brand endorsement. Wil jij laten zien dat je geeft om het milieu; dat je niet meedoet aan de goedkope plastic tasjes? Laat jouw klanten dan voortaan niet meer sjouwen met vijf witte wegwerptasjes maar geef een sterke, jute tas mee bij grote bestellingen!

Ook op de beurs zijn deze erg in trek. Jute bedrukken is steeds populairder, zeker nu veel bedrijven meer gaan geven om hun groene imago. Het is een mooi contrast met de keiharde zakenwereld en een super handig cadeau voor iedereen die al een tijd over de beurs loopt. Ze kunnen op die manier al hun goodies gemakkelijk meenemen! Bij iDrukker.nl laat je een jute tas bedrukken zonder enige moeite of zorgen. Upload jouw design en wij gaan er direct mee aan de slag. Ons team van design ninja’s staat altijd paraat om jouw ontwerp onder de loep te nemen en, waar nodig, wat aanwijzingen te geven. Op die manier maken we bestellen zonder moeite, zo geregeld!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer van aanbiedingen en deals!

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Yoursurprise

We verwijzen je door in %i seconden...

We hebben jouw product gevonden

Plaats je bestelling bij onze partner Greetz

iDrukker.nl