Onze klantenservice ondervindt momenteel technische problemen en is daardoor mogelijk moeilijk bereikbaar. We werken hard aan een snelle oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Alles wat je nodig hebt als zakelijke
partner vind je bij iDrukker PRO

Meld je aan als grafisch professional of reseller.

Speciaal voor professionals

Sinds de start in 2013 levert iDrukker.nl niet alleen de hoogste kwaliteit drukwerk maar ook de best mogelijke service aan haar klanten. Op verzoek van jullie, onze klanten, introduceren we iDrukker.nl PRO. Een platform speciaal voor de grafisch professional waarbij we hogere oplages kunnen leveren tegen nog betere prijzen. iDrukker.nl PRO is gemaakt door print professionals en richt zich ook volledig op print professionals. De prijzen op iDrukker.nl PRO zijn alleen beschikbaar voor professionele partners maar dit is niet het enige voordeel van iDrukker.nl PRO.

Voordelen

Marges, dat is waar het om draait in drukwerkland. Door gebruik te maken van iDrukker.nl PRO maak je direct gebruik van ons internationale inkoopnetwerk en dit scheelt, zoals je kan begrijpen, aanzienlijk in de prijzen van je drukwerk! Wanneer je grote aantallen print nodig hebt volstaat een belletje naar ons account team en dan lopen de voordelen nog meer op.

Bekijk alle voorbeelden hieronder

Snellere levertijden, gratis

Als iDrukker.nl PRO klant geniet je veel meer voordelen dan alleen de beste prijs. Zo krijg je tevens de sneltste levertijden zonder extra kosten! Is dit nog niet snel genoeg voor je? Onze snelste levertijd bieden wij, speciaal voor iDrukker.nl PRO klanten, met 50% korting aan!


100% tevredenheidsgarantie op leveringen

Dankzij ons netwerk en nauwe samenwerking met de beste koeriersbedrijven van de Benelux kunnen wij garanderen dat onze leveringen tijdig aankomen. We zijn zelfs zo zeker van onze zaak dat wanneer we een keer niet op tijd zijn, fouten zijn ook ons niet vreemd, we het aankoopbedrag terugbetalen. Zonder moeite, zo geregeld!

PrintworkQs: Jouw order management systeem

Tijd is belangrijk, niet alleen voor jou maar ook voor je klanten! Speciaal om jou tijd te besparen hebben we PrintworQs ontwikkeld. Een order management systeem dat jou tijd bespaart en ook nog eens beschikbaar is in je eigen look & feel. Met PrintworQs bestel je eenvoudig producten, pas je gemakkelijk artwork aan en houd je eenvoudig de status van je bestellingen bij.

PrintworQs demo aanvragen

Je eigen contactpersoon

Bij iDrukker.nl PRO heb je standaard een vast contactpersoon, wel zo makkelijk vinden wij. Wanneer je vragen hebt of ergens tegenaan loopt dan is je persoonlijke contactpersoon er om je te helpen. Is het urgent en buiten kantoortijden? Bel onze noodlijn en je krijgt altijd iemand te spreken!

Betalingstermijn van 30 dagen

Komt het je beter uit om pas te betalen nadat je je goederen hebt ontvangen? Bij iDrukker.nl PRO bestaat de mogelijkheid om op rekening te betalen. Een ruim maandkrediet behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met je accountmanager.

Sampleboxen

Bij iDrukker.nl PRO maken we het bestellen van print gemakkelijk. Het uitleggen van bijvoorbeeld het verschil tussen 400 gram mat gelamineerd & SPOT UV is echter een stuk lastiger om uit te leggen. Speciaal hiervoor hebben we een blanco samplebox. Op deze manier kan je eenvoudig aan je klanten laten zien wat het verschil tussen materialen.

Geniet van de voordelen als zakelijk partner
Meld je nu aan!

Meld je aan als grafisch professional of reseller.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En profiteer van aanbiedingen en deals!

iDrukker.nl