Gevouwen folders

Vertel jouw verhaal stap per stap, vouw per vouw!

Ben je op zoek naar een manier om je klant te overtuigen van jouw boodschap? Folders zijn hiervoor het ideale middel. Op een stapsgewijze manier neem je de klant mee in jouw verhaal. Bij iDrukker.nl kan je folders bestellen tegen een scherpe prijs. Snel folders nodig? Geen probleem, de folders zijn leverbaar binnen 1 werkdag.


Gevouwen folders kunnen bedrukt worden op beide zijden en worden altijd gevouwen geleverd. Bevat je ontwerp veel afbeeldingen? Ga dan voor een glanzende materiaalsoort voor het optimale effect. Gebruik je veel tekst, kies dan voor een matter materiaalsoort, dat leest makkelijker.

Hieronder is er een beschrijving van de vouwwijzen:

1. Enkelvouw: jouw folder zal in het midden van de pagina worden gevouwen, er kan zowel horizontaal als vertiaal gevouwen worden.
2. Wikkelvouw: hierbij bestaat jouw folder uit 3 luiken (bijvoorbeeld 3 keer een A4). De twee buitenste luiken worden naar binnen gevouwen.
3. Zigzagvouw: hierbij bestaat jouw folder uit 3 luiken (bijvoorbeeld 3 keer een A4). De twee buitenste luiken worden in tegenovergestelde richting van elkaar gevouwen, tot een Z-vorm.
4. Kruisvouw : hierbij wordt de folder twee keer gevouwen: een keer in de lengte richting en een keer in de breedte richting. Het gevouwen formaat is hierdoor 1/4 van het uitgevouwen vormen.

iDrukker.nl